För dig som har en digital SYSTEMKAMERA. Denna kurs är även för dig som har en kompaktkamera med manuella (bländare/slutare) inställningar. I denna grundkurs får du lära dig använda din egen digitala kamera på ett mer kreativt sätt. Du får lära dig manuella lägen som hjälper dig att fånga de där bilderna som du tänker dig men inte får till! Bländare, slutare, programval, ISO, vitbalans m.m. Kursen innehåller mycket praktisk övning. Passar både dig som precis har köpt ny kamera och dig som har haft din kamera ett tag och som redan har fotograferat en del med den.. Varje kamera har unika inställningar, och det är du och kameran som skapar bilden!

För dig som har en digital SYSTEMKAMERA. För dig som har gått 'Lär känna din systemkamera grundkurs' eller som känner att du har motsvarande kunskaper. Nu fotograferar vi enbart med manuellt läge där du ställer in både slutare och bländare. Du lär dig hur man använder ljusmätare, olika sorters skärpeinställningar, avancerad blixtinställning, histogram och vi kikar på olika tillbehör. Kursen innehåller praktisk övning och teori. Ta med din kamera, ev. extra objektiv och glöm inte ladda batterierna före kursen.

För dig som har en digital KOMPAKTKAMERA. I denna grundkurs får du lära dig använda din egen digitala kamera på ett mer kreativt sätt. Vi går igenom inställningar av knappar och funktioner, både automatiska och manuella. Kursen innehåller både teori och praktiska övningar. Du kan göra massor med din lilla kamera! Ta med din kamera och glöm inte ladda batterierna före kursen.